100%Ελληνική Εταιρία

ΔΕΥ-ΤΕΤ   08:30 – 14:30    ΣΑΒ   08:30-14:30
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ    08:30-14:00 & 17:30-21:00
MENU

Blog

Ηλεκτρικές σκούπες: Όλα για τη νέα ενεργειακή “ετικέτα”

21/04/2018

 

Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις ηλεκτρική σκούπα, τότε θα πρέπει να ξέρεις πως από την 1η Σεπτεμβρίου έχει κυκλοφορήσει στην αγορά μία νέα “γενιά” συσκευών, με καινούρια ενεργειακή  “ετικέτα” και πιο αυστηρά όρια σε ορισμένα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Σε σχέση με τις σκούπες που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, οι αλλαγές αυτές που έθεσε σε ισχύ η Ε.Ε. έχουν στόχο πρώτα από όλα την ακόμη μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και επομένως το ακόμη λιγότερο κόστος λειτουργίας.

Πώς θα επιλέξω το σωστό μέγεθος τηλεόρασης ?Δυνατότητα ''SMART'' ναι ή όχι ?

21/04/2018

Tο Y.E.S. ELECTRIC ειναι εδώ για να σας απαντήσει !

  • Διάσταση

Αρχικά θα πρέπει να αποφασίσουμε για τη διάστασή της. Με τον όρο διάσταση εννοούμε τη διαγώνιο της οθόνης της τηλεόρασης μετρημένη σε ίντσες (1" = 2,54 εκ.). Θα πρέπει να τονιστεί ότι στον υπολογισμό της διαγώνιου δε συγκαταλέγεται το πλαίσιο της τηλεόρασης, παρά μόνο η οθόνη στην οποία προβάλλεται η εικόνα.

Παρότι η επιλογή της διάστασης βασίζεται κυρίως σε υποκειμενικά κριτήρια, στη συνέχεια παρατίθεται ένας ενδεικτικός βοηθητικός πίνακας, που συσχετίζει τη διάσταση της οθόνης με την απόσταση θέασης.



Ο κατάλληλος οδηγός για την σωστή επιλογή κλιματιστικού!

21/04/2018


Τα κλιματιστικά μηχανήματα έχουν δικαιολογημένα ενταχθεί στη συνείδησή μας ως απαραίτητες συσκευές για τον οικιακό εξοπλισμό, έτσι ώστε να καταπολεμήσουμε τις υψηλές θερμοκρασίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Στόχος του κειμένου αποτελεί η ενημέρωση του αναγνώστη, με απλό και κατανοητό τρόπο, περί των βασικών χαρακτηριστικών και διαθέσιμων τεχνολογιών στο χώρο των κλιματιστικών. Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι παρακάτω πληροφορίες σε καμία περίπτωση δεν στοχεύουν να αντικαταστήσουν την επιστημονική ανάλυση ενός εξειδικευμένου μηχανικού, η οποία αποτελεί τoν πλέον ασφαλή τρόπο για την επιλογή του κλιματιστικού μας μηχανήματος.

Ποιες εποχές χρειάζεται ο αφυγραντήρας;

20/12/2017

Ποιες εποχές χρειάζεται ο αφυγραντήρας;

Ο αφυγραντήρας είναι μια συσκευή πολύτιμη για κάθε νοικοκυριό και κάθε εποχή ιδιαίτερα για το κλίμα της Ελλάδας.
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)