100%Ελληνική Εταιρία

ΔΕΥ-ΤΕΤ-ΣΑΒ   08:30 – 14:30
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ    08:30-14:00 & 17:00-21:00
MENU

Όροι Χρήσης

Το πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας μας είναι να καθορίζει τους όρους που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των yeselectric.gr  σε όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες και το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σας ενημερώσει για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση η αναζήτηση και η απόκτηση του προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ STORE


Οι τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (23%). Οι τιμές αναφέρονται στα ποσά που είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα ως προς την αναπροσαρμογή των τιμών αυτών.

 
Για τις περιοχές της Ελλάδα όπου ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.


ΔΙΑΦΟΡΑ

 

1. Διαθεσιμότητα : Για όλα τα προϊόντα που απαριθμούνται στο καταλόγους yeselectric.gr υπάρχει σχετική ένδειξη για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Έτσι, μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε πριν η παραγγελία σας ποια από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε απόθεμα για άμεση παράδοση και τι όχι. Παρ 'όλα αυτά, μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας ακόμα και για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί μέσω  e-mail  ή / και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, για να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και στη συνέχεια την τροφοδότηση σας. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε, αν νομίζετε ότι αυτή τη φορά δεν είστε ικανοποιημένοι, ζητήστε να ακυρώσετε την παραγγελία σας για το προϊόν αυτό. δοκιμές θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχουν στην αποθήκη μας. Επίσης σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε αν επιθυμείτε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα, που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν διαφορετική παράδοση, με αποστολή την παράδοση στον τελικό ημερομηνία και το συντομότερο δυνατόν για να σας αποστέλλονται όλοι μαζί, ή τη λήψη μια τμηματικές παραδόσεις ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. 

2. Ανωτέρα βία : Αν για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, καιρικές συνθήκες, κλπ.), δεν μπορεί να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω  e-mail , για να πω μας, αν θέλετε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Για να  yeselectric.gr  δεν  ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση που οι ποσότητες που παραδίδονται ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν σας έχουν το δικαίωμα να το επιστρέψετε και να το αντικαταστήσει  με το δικό μας ναυτιλίας ή επιστροφής των χρημάτων σας.


4. Διαφημιστικά μηνύματα  yeselectric.gr δεν κατάχρηση αυτής της υπηρεσίας. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.


5. Τροποποίηση του  yeselectric.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.


6. Διοικητικό Δίκαιο  yeselectric.gr διέπονται από το διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.