100%Ελληνική Εταιρία

ΔΕΥ-ΤΕΤ   08:30 – 14:30    ΣΑΒ   08:30-14:30
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ    08:30-14:00 & 17:30-21:00
MENU

Πληροφορίες Παράδοσης

Η εταιρία μας μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των προϊόντων.
 
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 - 4 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων). Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, καιρικές συνθήκες κλπ) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί ένα email επιβεβαίωσης ότι την έχουμε λάβει.
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ
Για αποστολές εντός της πόλης του Βόλου όπου και βρίσκεται το κατάστημά μας η διανομή θα γίνεται δωρεάν μόνο κατ'όπιν συνεννόησης με το κατάστημα.
*Για Λεύκες συσκευές η μεγάλες σε όγκο , η συνεννόηση για τα μεταφορικά γίνονται μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.Τα μεταφορικά που φαίνονται είναι ενδεικτικά.
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ
Για αποστολές εκτός της πόλης του Βόλου διατίθενται οι παρακάτω επιλογές αποστολής:
*Για Λεύκες συσκευές η μεγάλες σε όγκο , η συνεννόηση για τα μεταφορικά γίνονται μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.Τα μεταφορικά που φαίνονται είναι ενδεικτικά.

 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ACS) ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα yeselectric.gr συνεργάζεται με την εταιρία μεταφορών ACS , έτσι ώστε να διασφαλίσει την γρήγορη και ασφαλή παράδοση των προϊόντων σας.
·         Για αποστολές σε χερσαίους προορισμούς 2.60 € για δέματα βάρους μέχρι Τρια (3) κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι περίπου 1 €.
·         Για αποστολές σε Νησιώτικους Προορισμούς 2.60 € για δέματα βάρους μέχρι  Τρια (3) κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι περίπου 1 €.
·         Η Αντικαταβολή επιβαρύνεται με 3,00 € (επιπλέον της αξίας των μεταφορικών)
·         Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%
*Παραγγελίες ΆΝΩ των 500 € δεν στέλνονται με αντικαταβολή.!
 
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε ορισμένες δυσπρόσιτες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη .Σε τέτοιες περιπτώσεις η παραλαβή μπορεί να γίνει απο εσάς,απο το κοντινότερο στη περιοχή σας κατάστημα Αcs π.x.Σε περίπτωση που κάποια περιοχή είναι απομακρυσμένη και η κούριερ έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την μεταφορά αυτή,τότε επιβαρύνεστε επιπλέον από 4€-6€ ,ανάλογα με την περιοχή, στην παραγγελία σας.
 
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Για τα βαριά αντικείμενα που έχετε επιλέξει να σας στείλουμε, συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών (την στιγμή που υπάρχει για την περιοχή σας). Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει η αντικαταβολή, θα πρέπει να έχει προηγηθεί κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας (δείτε τους σχετικούς λογαρισμούς στην ενότητα "Τρόποι Πληρωμής")Η Χρέωση σε αυτή την περίπτωση είναι 0-30 ευρώ, για κάθε δέμα, αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος. Η Παραλαβή του δέματος θα γίνεται μόνο στην έδρα του κάθε πρακτορείου.
 
Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να έχει εξοφληθεί το αντίτιμο της παραγγελίας σας πριν την παράδοση στο Πρακτορείο
 
 
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα (απαραίτητη προϋπόθεση να έχει εξοφληθεί η παραγγελίας σας , ή να έχει προηγηθεί προκαταβολή τουλάχιστον το 40% της αξίας της παραγγελίας σας και το υπόλοιπο εξόφληση με την παραλαβή.
 
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με το σχετικό παραστατικό που τα συνόδευε (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο).
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
 
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που παραλάβετε αποστείλετε μας e-mail στο [email protected]
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως του τρόπου με τον οποίο επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας καθώς τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
 
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος